SAVE THE DATE

Nationaal Congres
Gastvrij Bereikbaar

Maandag 23 januari 2017

Nationaal Congres Gastvrij Bereikbaar

hoe bereikbaar is uw gastvrijheid?

#NCGB17

WAAR BEGINT UW RODE LOPER?
Op maandag 23 januari 2017 wordt het 1e Nationaal Congres Gastvrij Bereikbaar gehouden. Tijdens dit congres delen nationale- en internationale sprekers inspirerende praktijkvoorbeelden hoe de gastvrijheidssector zelf de ‘reis van de gast’ kan verbeteren.

Een voorlopige greep uit de onderwerpen die tijdens het #NCGB17 aan bod komen: landelijke OV-toeristenkaart, Travellers’ Journeys, Tourist Improvement Districts, E-learning platform Actieve Regio Ambassadeurs (RBT-KAN), bereikbaarheidscases (o.a. Amsterdam Marketing, GelreDome, Spant!), technische ontwikkelingen (smartcity en app’s).

Doelgroep

Het #NGCB17 is er voor ondernemers en beleidsmakers in de gastvrijheidssector op zakelijk en op leisure gebied in de brede zin van het woord: evenementenorganisatoren, evenementenlocaties, regio- en citymarketeers, VVV’s, reisorganisatoren, bestuurders van winkel- en horecagebieden,  beleidsmakers en bestuurders in toerisme, mobiliteit en bereikbaarheid.

Top netwerk-event

Het #NCGB17 brengt key spelers uit de gastvrijheidssector en de mobiliteitssector samen, met als doel door uitwisseling van kennis en inzichten, gezamenlijk de gastvrijheidsbeleving van de bezoeker te optimaliseren en zodanig ROI te vergroten.

Opzet

Het congres wordt een samenspel van inspirerende  keynotesessies, parallel sessies en interactieve onderdelen als workshops, posterpresentaties, casestudies en een netwerkdiner met rondetafelgesprekken ingedeeld naar topic.

Sprekers

plus

Donald Hyslop

Tate Galleries - Associate of The means

plus

Aernout van Heusden

Civic Resource Group International

plus

Jos Vranken

NBTC Holland Marketing

plus

Chris Hoogwys

Localyse, Google Maps for work

plus

Boudewijn Bokdam

Amsterdam Marketing

plus

Astrid Zwegers

gemeente 's Hertogenbosch

plus

Johan Kaspers

Brederode Leisure Advies

plus

Erwin Akkerman

Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

plus

Erik van Dijk

Stichting KMVK

plus

Mick Walvisch

TripKey

plus

Niek van der Sprong

Culturele Producties

Het belang van bereikbaarheid

Jos Vranken, directeur NBTC Holland Marketing, is ambassadeur van het kennisplatform GastvrijBereikbaar.nl. In de video vertelt hij over het belang van bereikbaarheid voor de leisure sector.

Met korting naar het congres

Verantwoordelijk voor de gastvrijheid van een locatie of evenement? Wordt dan lid van het kennisplatform en ga straks met korting naar het congres. Vraag hier je lidmaatschap aan!

Partners

venue

Spant!

Dr. A. Kuyperlaan 31402 SB BUSSUM

Meer informatie